Chiswick Residence

Modern water front home design by Studio Gestalt

Sydney Modern Interior Design & Styling

‘Less is more’ was the drive behind the design of the Chiswick Residence. A minimal ‘art gallery’ approach was taken in regards to the architectural and Interior Spaces, and maximising the water front views.

Working closely with the clients, they wished for each space to have an artistic, sculptural feel to them. This allowed us to treat each space uniquely, whilst connecting each space with the Architectural elements.

The use of custom furniture and fittings allowed us to achieve the clients desires as we treated the spaces as a different section of the ‘art gallery’ residence. Either be the living room to the kitchen or bedrooms, each space has an artistic gallery vibe to them whilst maximising the water front views.

Featured on ManOfMany →

 

Chiswick Studio Gestalt Void Pendant Light Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Joinery Styling Room Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Sitting Room View Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Bedroom Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Dining Room Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Open Kitchen Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Custom Timber Stairs Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Cabinetry Styling Room Design
Chiswick Studio Gestalt Luxury Living Room Design

Share the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Other Cse Studies

Hunters Hill Cottage

A mini-renovation project for a Hunters Hill cottage allowed our design team to create intimate living spaces through beautifully moody interiors imbued with modern luxury.

Case Study →

Mosman Residence

This stunning Federation-style home in the prestigious suburb of Mosman on Sydney’s lower north shore received a full internal renovation, creating a breathtaking family home

Case Study →

Newtown Residence

Contemporary terrace flat design by Studio Gestalt. Sydney Terrace Interior Design & Styling. This classic Newtown terrace house received an injection of modernity in a

Case Study →